Στο κλίμα που επικρατεί στο Ρέντη αναφέρθηκε  ο Λεονάρντο Κούτρης, ενώ μίλησε και για τις ευθύνες των παικτών του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στη NOVA.

Ο αμυντικός των Πειραιτών μίλησε για τα ματς που έχουν απομείνει όπου ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον στόχο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, αυτό λείπει να κάνουμε, είναι το μόνο που μπορούμε. Να κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Επικίνδυνο ματς, γιατί θα είναι σφιχτή η Κέρκυρα και θα θέλει βαθμούς για τη σωτηρία της. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να μπορέσουμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας, είμαστε χαρούμενοι που θα τους έχουμε ξανά μαζί μας» τόνισε αρχικά ο Κούτρης και συνέχισε:

«Φέτος ήταν μια κακή χρονιά για τον σύλλογο. Δεν παίρνουμε πρωτάθλημα και μείναμε εκτός στο Κύπελλο. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που έχει συνηθίσει στο να παίρνει τρόπαια. Τα λάθη να μας γίνουν μάθημα και η διοίκηση από μέρους της θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Εμείς έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας. Έχουμε συμμαζευτεί και έχουμε μιλήσει έτσι ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα τον νέο προπονητή μας, τον Πέδρο Μαρτίνς».