Έντονη αντίδραση από τον Ολυμπιακό και τον διευθυντή επικοινωνίας του για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου τα οποία σύμφωνα με τη σημερινή απολογία των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην ΕΠΟ μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα ένα πρόστιμο στις δύο ομάδες.

Ο Κώστας Καραπαπάς σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook κάνει μια αντιπαράθεση των γεγονότων του περασμένου Σαββάτου με όσα είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη και την τιμωρία που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες.

«Στα επεισόδια του ΟΑΚΑ 5 λεπτά εκδίκαση και πρόστιμο. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θρίλερ εβδομάδων και -3 για δέκα δευτερόλεπτα ένταση σε παιχνίδι που ξεκίνησε, παίχτηκε και τέλειωσε ομαλότατα. Για ένταση μετά το ματς -3 στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για όλα αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εδώ δε μιλάμε για «δυο μέτρα και δυο σταθμά». Εδώ μιλάμε για όνειδος..», καταλήγει…

Αναλυτικά: 
Πούλμαν με κουζινομάχαιρα και κροτίδες. Οπαδοί που μπήκαν με «ντου» κατά εκατοντάδες χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο. Πετροπόλεμος ωρών των χουλιγκάνων με την Αστυνομία, χρήση χημικών για ώρες, χειροβομβίδων κρότου λάμψης κατά του πλήθους. Χούλιγκαν με κόφτες που κόβουν κιγκλιδώματα και εισβάλουν στο γήπεδο όπου αντιμετωπίστηκαν πάλι με δακρυγόνα! Μέσα. Μέσα στον στίβο του ΟΑΚΑ. Νέες εισβολές για… πανηγυρισμό στη «γιορτή» του ποδοσφαίρου και ξύλο με τα ΜΑΤ.
Εκατοντάδες πυρσοί και κροτίδες και 15 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ. Ναι. Αυτές που ο Κοντονής έλεγε ότι πετάς μία και πάπαλα το παιχνίδι!
Δεν τα λέω εγώ. Αυτά λέει η ΕΛΑΣ που δεν είδα (βέβαια) να περιγράφει το ξύλο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ που όλοι οι Έλληνες είδαν LIVE! Όλοι; Μάλλον όχι! Δεν το είδε αυτός που συνέταξε την έκθεση.
Ερώτηση λοιπόν. Δέκα ώρες καιγόταν η Αθήνα και μόνο στο ΟΑΚΑ είχαμε πέντε ώρες πετροπόλεμο και ένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε! Τίποτα! Ούτε γρατζουνιά. Ώρες πετροπόλεμου, καδρόνια, λοστάρια, καθίσματα, πυροσβεστήρες, και ούτε ένας τραυματίας! Εκατοντάδες άνθρωποι πετροβολούσαν και οι διμοιρίες που παρατάχθηκαν στη «γιορτή» του Γραμμένου, απαντούσαν για ώρες με πέτρες (ναι πετάνε και πέτρες, δεν το ξέρετε;) με χημικά και με χειροβομβίδες κρότου λάμψης! Αλλά; Αλλά κανείς τραυματίας!
Κι όμως. Σε δέκα δευτερόλεπτα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, πρόλαβαν και τραυματίστηκαν. Παράξενο; Ε, όχι έξυπνα παιδιά είστε. Πάμε παρακάτω. Καμιά φθορά ξένης περιουσίας δεν υπάρχει. Εδώ θα συμφωνήσω. Ούτε τα καθίσματα, ούτε τα κιγκλιδώματα ούτε οι πυροσβεστήρες ούτε οι τουαλέτες που έγιναν λαμπόγιαλο είναι «ξένη περιουσία». Δικιά τους είναι. Σου λέει «εγώ είμαι το κράτος»… Οπότε για ποιά ξένη περιουσία μιλάμε!
Στα επεισόδια του ΟΑΚΑ 5 λεπτά εκδίκαση και πρόστιμο. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θρίλερ εβδομάδων και -3 για δέκα δευτερόλεπτα ένταση σε παιχνίδι που ξεκίνησε, παίχτηκε και τέλειωσε ομαλότατα. Για ένταση μετά το ματς -3 στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για όλα αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εδώ δε μιλάμε για «δυο μέτρα και δυο σταθμά». Εδώ μιλάμε για όνειδος..