Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μίλησε στη «Record» και δεν έκρυψε πως πρώτο του μέλημα είναι να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Παράλληλα αναγνώρισε πως για να συμβεί αυτό απαιτούνται αλλαγές, αλλά επισήμανε πως η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ παρέχει όλες τις προϋποθέσεις και τα μέσα για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει αναπροσαρμογή στην ομάδα δεδομένου ότι και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι ισχυροί. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να πάρουμε αυτό που χάσαμε, κάτι το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Μου αρέσει η δομή που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σου παρέχει απεριόριστες δυνατότητες. Από το γήπεδο, την ακαδημία, τα πάντα είναι επαγγελματικά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως θέλεις. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε την ομάδα και να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Τέλος ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε πως οι μεταγραφές θα γίνουν με στόχο να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να βοηθήσουν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που είχαν με τον Ολυμπιακό στο παρελθόν πριν το «γάμο» που έγινε.