Προ των πυλών του Ολυμπιακού είναι ο Πιέρ Κουντέ.

Μάλιστα, ο Καμερουνέζος κεντρικός μέσος τόνισε πως είναι πολύ κοντά στον Θρύλο και θέλει πολύ να παίξει στην ομάδα, η οποία είναι γνωστή στην Ευρώπη, όπως μετέφερε ο ίδιος. Επίσης, να σημειωθεί πως περιμένει εξελίξεις έως το τέλος της εβδομάδας!

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μου μετέφερε ο ατζέντης μου το ισχυρό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Από την Ισπανία, τη Γερμανία. Αλλά, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή, ήταν πολύ δυνατό. Στο τέλος της εβδομάδας περιμένω να με φωνάξουν από την Ατλέτικο για να ολοκληρωθεί. Περιμένω νέα στο τέλος της εβδομάδας», δήλωσε αρχικά ο Κουντέ και συνέχισε:

«Από τη στιγμή που μπήκε ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη επιλογή από τις άλλες που είχα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα. Αν και γνωρίζω τα ονόματα του προπονητή και πολλών παικτών, δεν έχω μιλήσει ακόμη. Είμαι σε διακοπές και περιμένω να με φωνάξει η Ατλέτικο για τις τελικές διαπραγματεύσεις».