Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αυστρία!
Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τις 26 επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα με προορισμό το Ζέεφελντ.

Εκτός είναι ο Μανώλης Σιώπης, δείγμα του ότι αποτελεί ξένο σώμα για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και ο Σεμπά, που φημολογείται ότι θα συνεχίσει σε σύλλογο της Ασίας, ενώ απουσιάζει και το όνομα του Παναγιώτη Ταχτσίδη, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. «Κόπηκαν» επίσης και οι Γιαννιώτας, Αντρέ Μάρτινς. Μέσα είναι οι Γκερέρο και Καμαρά, που αποκτήθηκαν πρόσφατα, οι Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μανθάτης που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Βούκοβιτς, που καλείται να αποδείξει ότι φέτος υπάρχει χώρος για την ομάδα.

Όπως και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Καράδαης, Νικολής, Σάλιακας, Σκαφίδας, που καλούνται να… αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

Αναλυτικά η αποστολή:Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.