Προτεραιότητα και δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Πειραιά είναι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης. Κάτι που είχαν τονίσει πριν τις εκλογές όλοι στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Από τη στιγμή που εξελέγη η παράταξη και ο Γιάννης Μώραλης έγινε Δήμαρχος Πειραιά, έγιναν σημαντικές αλλαγές και αναβαθμίσεις σε ό,τι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στα πλάνα ήταν και η αναβάθμιση του Θεμιστόκλειου Σταδίου. Κι αυτό ξεκίνησε τώρα. Οι εργασίες αναβάθμισης της εγκατάστασης ξεκίνησαν. Κι όταν ολοκληρωθούν, θα πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, ενός αθλητικού χώρο που ναι μεν ήταν παραμελημένος για πολλά χρόνια, αλλά που αποτελεί χώρο που συρρέουν οι Πειραιώτες για να γυμναστούν.

Με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, να τονίζει: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, θέσαμε ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας και ιδιαίτερα του Θεμιστόκλειου Σταδίου, καθώς πρόκειται για έναν αθλητικό χώρο, που επί πολλά χρόνια ήταν παραμελημένος με πολλά προβλήματα.

Για τον λόγο αυτό, αναλάβαμε πρωτοβουλία προκειμένου το Θεμιστόκλειο να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο αθλητικό πολυχώρο. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη που παρά τις σημαντικές διακρίσεις σε αθλητικό επίπεδο έχει μεγάλη έλλειψη σε αθλητικές υποδομές. Δημιουργούμε λοιπόν τις προϋποθέσεις, προκειμένου τα σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά της πόλης μας να αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις».