Δεν θα πρέπει να μείνει απούλητο ούτε ένα εισιτήριο στο πέταλό μας». Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της Θύρας 7 στο Facebook προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο κόσμος του Θρύλου θα πρέπει να βρίσκεται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, βοηθώντας το σύλλογο σε όλα του τα τμήματα και η Θύρα 7 καλεί τον κόσμο τις επόμενες ημέρες να προμηθευτεί και εκείνος το εισιτήριό του ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 7:

«Όταν φωνάζουμε «ο ερασιτέχνης ανήκει στην 7»,πρέπει να το εννοούμε κιόλας. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο διαρκείας απούλητο στο πέταλο μας. Ο Πρόεδρος αποδέχτηκε το αίτημα μας, ώστε από το συνολικό κόστος του διαρκείας τα 2/3 να καταλήγουν στο ταμείο του ερασιτέχνη . Πέρα από το γεγονός ότι φέτος δεν θα πωλούνται απλά εισιτήρια στις θύρες μας και πρόσβαση στο πέταλο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας . Αυτή την στιγμή έχει πουληθεί ολόκληρη η Θύρα 4 και έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην Θύρα 5,1.800 εισιτήρια διαρκείας έχουν βρει ήδη κάτοχο και ας είμαστε ακόμη στα τέλη Ιουνίου. Η πώληση των διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Καραϊσκάκη».