Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Μπέρνλι στην Αγγλία στο συνδρομητικό κανάλι Cosmotesport, τόνισε:

«Ήμασταν διαβασμένοι. Κάναμε περήφανη την ομάδα, πήραμε βαθμούς για την Ελλάδα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Την χαρίζω την πρόκριση αυτή σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας, όχι μόνο στους Ολυμπιακούς, αλλά και στον πρόεδρό μας ο οποίος έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνει τον Ολυμπιακό πολύ μεγάλη ομάδα και με ό,τι σχεδιάζει ακόμα. Είναι απρόβλεπτος ο πρόεδρος και δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι μπορεί να κάνει. Έχει κάνει πράγματα μέχρι τώρα. Σήμερα πρέπει να πανηγυρίζουν τα εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού στους οποίους χρωστάμε μετά το περσινό πρωτάθλημα με όλα τα περίεργα που ξέρουν και οι ίδιοι. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι λεβέντες πραγματικοί. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους».

Σε ερώτηση αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια και το όνομα του Γιάγια Τουρέ, απάντησε: «Τον Τουρέ τον είχαμε πάρει εμείς 18 ετών. Είδατε ο Τοροσίδης γύρισε πίσω στον Ολυμπιακό, τέτοιους παίκτες θέλω εγώ στον Ολυμπιακό. Και ο Τουρέ θέλει μόνος του να γυρίσει στον Ολυμπιακό, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα κατακτά τους παίκτες. Ήταν μεγάλη απόφαση του προέδρου να αλλάξει όλη την ομάδα, ακόμα δεν είδατε τίποτα!».