Σάββατο 9/6/2018 … Μια ημερομηνία που καταχωρήθηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος κατακτά το Champions League επικρατώντας με 9-7 της πανίσχυρης Προ Ρέκο, μέσα στην έδρα της στη Γένοβα. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του,  πέτυχε το σπουδαίο τρεμπλ (είχε προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας) και ολοκλήρωσε με τρόπο ιδανικό μια μαγική σεζόν.

Το OSFP TV σας παρουσιάζει την… μίνι ταινία, το βίντεο-αφιέρωμα του δρόμου προς την κορυφή της Ευρώπης. Του δρόμου προς την δόξα, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, πλάνα από τους αγώνες του Final 8 και από την υποδοχή των θριαμβευτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρακολουθήστε λοιπόν…

«Ο δρόμος προς στην δόξα»

Στις οθόνες σας!

Καλή απόλαυση…

Θρίαμβος, άθλος, μεγαλείο, υπερηφάνεια! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την διοργανώτρια του Final 8 και εκ των κορυφαίων και πλούσιων ομάδων, Προ Ρέκο με 9-7 στο μεγάλο τελικό του Champions League στη Γένοβα. Το μέγεθος της επιτυχίας είναι ανυπέρβλητο, οι στιγμές που προσφέρει ο σύλλογος μας, γεμίζοντας υπερηφάνεια τον κόσμο του και όλους τους Έλληνες, μοναδικές. Οι Πειραιώτες ήρθαν εδώ στη Γένοβα, μαζί με τους οπαδούς τους που έδωσαν δυναμικό παρών και στις 3 ημέρες της διοργάνωσης και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα Ευρώπης. Στη δεύτερη παρουσία του σε ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, ο Θρύλος κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο Ανδρών και αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Έτσι ο Θρύλος πραγματοποίησε το τρεμπλ τη φετινή σεζόν (για δεύτερη φορά στην ιστορία του) κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!