Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα με τα Γιάννινα:
«Ήταν υποχρέωσή μας και για αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να παίζουμε καλά και να δείχνουμε πάντα το καλό μας πρόσωπο. Σήμερα κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, είχαμε ενέργεια και αυτό οφείλεται στην ποιότητα των παικτών μας. Έχουμε ένα καλό σύνολο όχι μόνο από άποψη τακτικής, αλλά και από άποψη προσωπικότητας. Τα παιδιά δείχνουν θέληση. Δεν περίμενα τόσο πολύ σήμερα ότι θα έβγαζαν αυτή την εικόνα. Περίμενα ότι θα φαίνονταν τα αποτελέσματα της κούρασης από το Μπέρνλι και με τις λίγες μέρες ξεκούρασης που είχαμε.

Πίστευα ότι θα φανεί η κόπωση. Όμως επειδή υπάρχει ένα καλό επίπεδο ποιότητας των παικτών μας, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εμφανίσεις, είμαστε αποφασισμένοι να βλέπουνε αυτή την ομάδα, πήραμε τρεις βαθμούς που τους αξίζαμε. Θέλουμε να επαναληφθεί αυτή η ωραία βραδιά. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό το στόχο κι ελπίζουμε πάντοτε να γίνεται εμφανές το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαστε χαρούμενοι που φαίνεται το αποτέλεσμα στην πράξη».

Για το αν είναι ο στόχος του ο κόσμος να ζει τέτοιες… Κυριακές: «Θα μας άρεσε πολύ αυτό και θα το επιδιώξουμε. Όμως δεν θα είναι πάντοτε τα πράγματα έτσι, γιατί το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο καθώς μπορεί να προκύψουν παράγοντες που δεν μπορείς να προβλέψεις. Στο ποδόσφαιρο μπορεί ο μεγάλος να κερδίσει τον μικρό και ο μικρός τον μεγάλο. Δεν θέλουμε μόνο τις νίκες, αλλά να παίζουμε καλά, να κερδίζουμε και να παρουσιάζουμε θέαμα. Δεν γίνεται συνεχώς να συμβαίνει αυτό, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν έχεις πάντοτε καλές βραδιές».

Για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ: «Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έρχεται με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, το τμήμα σκάουτινγκ για τη δουλειά που έχουν κάνει αυτούς τους μήνες για να γεμίσουμε με παίκτες που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Τουρέ και ήρθε μετά από 12 χρόνια με πολλή διάθεση να βοηθήσει και να συνεισφέρει».

Για το αν θα ωφελήσει η διακοπή την ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι όταν μία ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και έχει έναν τέτοιο αγωνιστικό ρυθμό, το ιδανικότερο θα ήταν να μην σταματούσε το πρωτάθλημα. Αυτό όμως ήταν προγραμματισμένο εκ των προτέρων. Ξέραμε ότι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και δυνατοί για να ανταπεξέλθουν. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν παίκτες στις Εθνικές ομάδες, είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα αυτό που μας μένει είναι να δουλέψουμε και να περιμένουμε την επιστροφή τους. Επίσης ένα δείγμα της πολύ καλής κατάστασης που έχουμε ως ομάδα, είναι ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν ταξιδέψει πολύ και δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Φετφατζίδης που δουλεύει σκληρά και πρέπει να το τονίσουμε».