Παράταση μερικών ημερών πήρε η έκδοση της απόφασης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο ως την Τρίτη.

Η παράταση οφείλεται στο σοβαρό προσωπικό θέμα που αντιμετώπισε ένα από τα μέλη της Επιτροπής. Θυμίζουμε πώς την αποτελούν ο πρόεδρος Βασίλης Ανδρόνικος, ο εισηγητής -προερχόμενος από την Superleague- Κώστας Αντιπαριώτης και η εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Κατερίνα Μπαλατσού.

Η υπόθεση έχει εξεταστεί ήδη, συμπεριλαμβανομένων και των πολυσέλιδων υπομνημάτων που κατέθεσε στις 3 Αυγούστου τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ. Η υπόθεση περιλαμβάνει τρεις προσφυγές από όλες τις πλευρές, οι οποίες συνεκδικάστηκαν και η απόφαση που θα εκδοθεί, θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που έχουν τεθεί.

Η ετυμηγορία που θα βγει από την ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ είναι σε πρώτο βαθμό και όλα δείχνουν πώς το θέμα θα έχει και συνέχεια, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η σύνθεσή τους αποτελείται από Αεροπαγίτες και η δική τους απόφαση αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο.