Έναν γρήγορο και μοντέρνο Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως σημείωσε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκδήλωση για τη νέα χορηγική συμφωνία με γνωστή στοιχηματική εταιρεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Είναι μια καινούργια ομάδα και με μια νέα φιλοσοφία από τον κόουτς Μπλατ. Θέλουμε να παντρέψουμε το νεαρό της ηλικίας που θα έχουμε φέτος με την αθλητικότητα, την εμπειρία και το μυαλό. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μέσα από τα φιλικά να δούμε τους αυτοματισμούς μας και την χημεία μας. Να αφομοιώσουμε ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή».

Για τον Μπλατ: «Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση με τον κόουτς. Και πίστη στο πλάνο που θέλει να χτίσει για την επιτυχία της ομάδας».

Για τη νέα σεζόν στους «ερυθρόλευκους» και τις αλλαγές: «Ο κόουτς παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ με πολλή κίνηση και με άμυνες και με προσαρμογές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του και να το αφομοιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Και εμείς που παραμείναμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε στους νέους να καταλάβουν που είναι. Να εγκλιματιστούν καλύτερα και εντός και εκτός παρκέ».

Για τη συμφωνία με την Bwin επισήμανε: «Πρόκειται για μια τεράστια συνεργασία. Κάτι που δεν συνηθίζεται για τα μπασκετικά ελληνικά δεδομένα. Και αυτό δείχνει την δυναμική του Ολυμπιακού εντός και εκτός των συνόρων. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους».