Ένα ακόμα αγγλικό μέσο ανασκεύασε τα όσα αναληθή είχε γράψει σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος της αναμέτρηση Ολυμπιακού και Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.

Η αγγλική ιστοσελίδα απολογήθηκε δημόσια στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για το ψευδές δημοσίευμα. Θυμίζουμε ότι για το ίδιο δημοσίευμα έχουν ήδη απολογηθεί και ανασκευάσει η Daily Mail, η Burnley Mail και η ιστοσελίδα 90min.com.

Στη συγγνώμη του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη η ιστοσελίδα αναφέρει:

«Τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Μπένρλι για το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός με 3-1.

Το ρεπορτάζ βασίζονταν σε μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί και στην Daily mail και δημοσιεύτηκε καλόπιστα. Ωστόσο ανακαλύψαμε πως ότι τo συγκεκριμένo ρεπορτάζ ήταν λανθασμένο και αναιρούμε τα όσα δημοσιεύσαμε.

Ζητάμε συγγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη και όλους στον Ολυμπιακό. Στο besoccer λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την εγκυρότητα των ρεπορτάζ μας και γι’ αυτό σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν δείτε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα μας».