Πέρα από όσα δομικά και θεσμικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ με UEFA, FIFA και ΕΠΟ, αλλά και όσα ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το κομμάτι της διαιτησίας, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και ένα ακόμη αίτημα.

Συγκεκριμένα, σε ένα σημείο της συζήτησης που αφορούσε στο κομμάτι της επικοινωνία της ελληνικής ομοσπονδίας, ο Ολυμπιακός ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΕΠΟ ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Το ζήτημα άλλωστε δεν είναι νέο στην ατζέντα, αφού θέμα έχει θέσει και η FIFA που έχει ζητήσει ξεκάθαρα να υπάρξουν βελτιώσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Επιπλέον, πριν από λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε επίσης στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ το οποίο έκανε λόγο για «περίεργες διαρροές» για την υπόθεση της δίωξης στον Πασχαλάκη.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν το θέμα ένα βήμα παρακάτω, ζητώντας ξεκάθαρα την «καρατόμηση» Φιλιππούση από το πόστο του, αφού του χρεώνουν σοβαρά λάθη στο κομμάτι της επικοινωνίας και το πώς βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που έχουν συμβεί αλλά παρουσιάζονται με διαφορετικό τρόπο. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο σημείο μπήκε και πάλι το θέμα των μισθών της ΕΠΟ, με τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει ότι ξοδεύονται υπέρογκα ποσά για πολλούς από τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας οι οποίοι μάλιστα είναι… υπεράριθμοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.