Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στη Νίκαια όταν μέσα σε αυτό βρήκαν δεμένο και χτυπημένο από Πακιστανούς έναν συνάδελφό τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από πολίτη για φωνές μέσα από διαμέρισμα τις οποίες ο ίδιος απέδωσε σε διαρρήκτες.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο αρχικά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών τους οποίος κατάφεραν να απωθήσουν ώστε στη συνέχεια να μπουν στο διαμέρισμα.

Μέσα σε αυτό βρήκαν έξι Πακιστανούς και τον ακινητοποιημένο και σε κακή κατάσταση αστυνομικό που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια μετέφεραν τους Πακιστανούς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ ο συνάδελφός τους, που υπηρετεί στην Ασφάλεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Αυτό που ερευνούν, πλέον, οι αστυνομικοί είναι αν ο αστυνομικός είχε συναλλαγές με τους αλλοδαπούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα που προκάλεσε τον ξυλοδαρμό του.

Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/830721/mustirio-me-astunomiko-pou-vrethike-demenos-kai-htupimenos-apo-pakistanous-sti-nikaia/