Η καλή κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού ήταν αυτό που άρεσε περισσότερο στον Ντέιβιντ Μπλατ, όπως τόνισε ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός των Πειραιωτών μετά το παιχνίδι με τον Ήφαιστο στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Μπλατ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και το χρόνο συμμετοχής που τους έδωσε…

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά το κάνεις εσύ να φαίνεται εύκολο. Οι παίκτες μας μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εμφάνιση. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαι ευχαριστημένος από τον χρόνο που έπαιξαν και το πόσο προσέφεραν, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μου άρεσε η κυκλοφορία της μπάλας. Χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, που αν έμπαιναν ίσως θα φτάναμε στους 110 πόντους. Ο Ήφαιστος είναι ομάδα για παραπάνω από 46 πόντους, που σημαίνει πως κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Έχουν κάνει ήδη μία νίκη στο Πρωτάθλημα και θα κάνουν περισσότερες στο Πρωτάθλημα».