Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας ματς δίνει απόψε (19:00) ο Ολυμπιακός. Στη Μόσχα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ. Μια αναμέτρηση που για τους «ερυθρόλευκους» είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσουν πολλά. Αγωνίζονται στην έδρα μιας πολύ ισχυρής ομάδας. Σε τέτοιου τύπου αναμετρήσεις, η νέα ομάδα του Θρύλου μπορεί να αποκομίσει σημαντικά οφέλη για τη συνέχεια της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Το θέμα είναι ότι ο Μπλατ έδωσε το στίγμα κατά την αναχώρηση για τη ρωσική πρωτεύουσα. Και πιο είναι αυτό; Πώς ο Ολυμπιακός θα πάει στο ματς αυτό με στόχο τη νίκη. Είναι σίγουρο πώς ο Αμερικανό-Ισραηλινός τεχνικός ξέρει καλά τη ρωσική ομάδα. Κι αυτό φάνηκε από όσα ανέφερε.

Στάθηκε σε ένα σημείο. Στην αποφυγή λαθών από την ομάδα του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει ελπίδες στη Μόσχα. Έχει δίκιο διότι είναι ένας παράγοντας που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και κόντρα στην Κίμκι και κόντρα στην Μπασκόνια συγκέντρωση σε υψηλά επίπεδα και ηρεμία. Αν τα έχουν κι αυτά απόψε, τίποτα δεν αποκλείεται!