Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, κόντρα στον Εθνικό, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε, για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, τη Βουλιαγμένη, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ και παρόλο που στα επόμενα δυο οκτάλεπτα ήταν καλύτερες, δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή.

Ο αγώνας άρχισε με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ, με τη Χριστίνα Τσουκαλά που εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω για το 1-0. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα  νεκρό διάστημα για τις «ερυθρόλευκες» οι οποίες δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση και η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου με 3-1. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τις γηπεδούχες να διευρύνουν το προβάδισμα τους σε 5-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, μπήκε πιο δυνατά και μείωσε με τη Έγκενς, στον παίκτη παραπάνω, κάνοντας το 5-2. Στο 6:08 η Άλκηστη Αβραμίδου διαμόρφωσε το 6-3 στην αναμέτρηση, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο, οι άμυνες ήταν αυτές που είχαν τον κύριο λόγο, με τον Ολυμπιακό να χάνει τρεις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, πάλεψαν για την ανατροπή αλλά τα τέρματα των Γκόφερς και Ασημάκη δεν ήταν αρκετά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 7-5.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-0, 1-2, 1-2

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 (Τσουκαλά, π/π), 1-1 Ξενάκη (φουνταριστός), 2-1 Ελληνιάδη (π/π), 3-1 Ξενάκη (φουνταριστό, 00:26)

2ο οκτάλεπτο: 4-1 Διαμαντοπούλου (περιφέρεια, 2:53), 5-1 Ελληνιάδη (1:58),

3ο οκτάλεπτο: 5-2 Έγκενς (π/π), 6-2 Ξενάκη, 6-3 Αβραμίδου (περιφέρεια, 6:08)

4ο οκτάλεπτο: 7-3 Πάτρα (π/π, 1:57), 7-4 Γκόφερς (00:40), 7-5 Ασημάκη (κόντρα, 00:09)

Βουλιαγμένη: Τζόνσον, Νίνου Π., Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 3, Νίνου Ε., Πάτρα 1, Κοκκινάκη, Διαμαντοπούλου 1, Ιωαννίδη, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Καϊφά, Γκίλλα

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου, Παναπαναστασίου