Πανευτυχής ο Παπέ Σισέ, δήλωσε μετά από το λήξη του ματς με την Μίλαν:

«Είναι κάτι τεράστιο αυτό που έχει συμβεί σήμερα, για όλους τους ανθρώπους, για όλους τους γιατρούς, τους παίκτες, για όλους όσους δουλεύουν καθημερινά για τον Ολυμπιακό. Για όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι τεράστιο για εμάς.

Ήμασταν καλύτεροι από τη Μίλαν σήμερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το θέλαμε περισσότερο, το κυνηγήσαμε περισσότερο, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο γιατί είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν το κάναμε όμως. Τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο όμως. Τρέξαμε πολύ, αμυνθήκαμε καλά, επιτεθήκαμε πάρα πολύ καλά και στο τέλος πιστεύω ότι έγινε αυτό που αξίζαμε κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως η Μίλαν, που πάντα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις.

Όπως είπα από την αρχή το πιστεύαμε πολύ, ήμασταν έτοιμοι! Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, κυνηγήσαμε το σκορ που έπρεπε και νικήσαμε το παιχνίδι. Όταν προηγούμασταν με 2-0 και είχαμε σκορ πρόκρισης, δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως το κυνηγήσαμε, βάλαμε αυτό που θέλαμε και έτσι προκριθήκαμε».