Το μήνυμα της ενότητας και της στήριξης που αποτελεί μαζί με τον κόσμο, τη δύναμη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού έστειλαν την Πέμπτη (03/01) οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Οι άσοι του Θρύλου, Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ζοσέ Σα και Λεονάρντο Κούτρης, επισκέφθηκαν το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και παρέλαβαν τις Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου τους αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στον Ερασιτέχνη. Με την παραλαβή των καρτών με τον ατομικό αριθμό Μέλους, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου ενισχύουν το μήνυμα της συσπείρωσης, της στήριξης και τη σημασία της ενίσχυσης των τμημάτων του συλλόγου μας που κυριαρχούν και έχουν προσφέρει αναρίθμητες επιτυχίες και διακρίσεις με τις κατακτήσεις τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κώστας Φορτούνης: «Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ένα με τον Σύλλογο. Και Σύλλογος δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλα τα αθλήματα, τα οποία στηρίζουμε, ως εγγεγραμμένα μέλη. Είμαστε πάντοτε κοντά στον Ερασιτέχνη και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε οικογένεια, άλλωστε. Και οι οικογένειες έτσι κάνουν».

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Νομίζω ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει αποδείξει το μέγεθος της αγάπης του για τον Σύλλογο. Κάθε μέρα το κάνει, όχι μόνο στους αγώνες. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια, όλα τα σπορ, στα οποία ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος διακρίνεται και έχει συνεχείς επιτυχίες, μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Είμαστε και εμείς κοντά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, για να προοδεύει»!

Γιάγκος Βούκοβιτς: «Γνωρίζω καλά τι σημαίνει ο όρος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και το ζω εδώ, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι ένα και εμείς είμαστε δίπλα τους. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του μεγαλύτερου Συλλόγου στην Ελλάδα. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε με το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο στήθος, ξέρουμε ότι αποτελεί τιμή, προνόμιο και ευθύνη, το να το υπερασπιζόμαστε»!